Samen met mij naar een vol en bewust leven.

Ben jij toe aan verandering in jouw leven en merk jij aan alles dat jij er klaar voor bent. Je bereid bent om voor jezelf te kiezen, uit je comfortzone te stappen en de uitdagingen aan te gaan. Er zijn twee manieren om met mij samen te werken. Lees meer op deze pagina.

Wat als jij jezelf totaal niet liefhebt?

 Daarmee bedoel ik te zeggen als je niet luistert naar je lichaam en alle signalen achterwegen laat zowel lichaam als geestelijk. Je steeds opnieuw over je grenzen heen gaat? Dan is de kans groot dat je terecht kan komen in een burn-out.

Wat is een burn-out precies?

Een burn-out is het eindstadium van een langdurige periode van stress en (over)spanning. Hierdoor krijg je last van zowel lichamelijke als geestelijke uitputting.

Daarom is het zo belangrijk om jezelf lief te hebben. En er zorg voor te dragen dat je niet over je grenzen heen gaat en je niet te veel te maken krijgt met stress of spanningen. Zorg dus goed voor jezelf door ten alle tijden naar je lichaam te luisteren. Op tijd rust te pakken wanneer nodig. Te doen waar je blij en gelukkig van wordt zodat je stress en spanningen kan beperken.

Ik weet als geen ander wat een burn-out met je doet. Jaren geleden heb ik dit zelf mogen ondervinden en kan ik zeggen dat het ontzettend veel impact heeft gemaakt op mijn leven. De pijn, verdriet, stress, spanningen, stemmingswisselingen, het gepieker, weinig slaap hebben mijn leven ontzettend beïnvloed. Zo erg dat ik het leven niet meer zag zitten. Het gevoel kreeg dat er geen uitweg meer was. Nu ben ik zo dankbaar en blij dat er een stemmetje in mijn hoofd ervoor heeft gezorgd dat ik ben gaan vechten en inzag dat ik een keus had en professionele hulp ben gaan zoeken. Dan pas ga je echt merken hoe belangrijk zelfliefde is. En wat voor impact het met zich mee brengt als jij jezelf echt. lief gaat hebben.

Groepscoaching Traject:

Ben jij toe aan verandering in jouw leven en merk jij aan alles dat jij er klaar voor bent. Je bereid bent om voor jezelf te kiezen, uit je comfortzone te stappen en de uitdagingen aan te gaan. Door diep in je hart te gaan kijken en te gaan voelen en te gaan ervaren waar je blokkades of stagnaties vandaan komen. En daar volledig mee aan de slag te gaan waardoor je tot nieuwe inzichten gaat komen die je verder zullen helpen in jouw proces. En hoe fijn zou je het vinden om dit samen te gaan doen met gelijkgestemde. Samen de transformatie te ondergaan en steun aan elkaar te bieden waar nodig is. En hoe fijn is het om te mogen ervaren dat jij niet de enige bent die vastloopt doormiddel van blokkades of stagnaties. Maar ook hoe krachtig en intens het kan zijn om samen met gelijkgestemde de transformatie aan te gaan en dit samen met elkaar te gaan delen.

Voordelen Groepscoaching:

 • Je bent actief betrokken.
 • Je hoeft het niet alleen te ondergaan.
 • Je gaat in groepsverband merken dat je makkelijker je verhalen of ervaringen kan delen bij gelijkgestemde.
 • De kracht zit hem in het samenzijn door situaties of onderwerpen met elkaar te delen.
 • De gelijkgestemde mensen in de groep hebben allemaal hetzelfde doel om de verandering aan te gaan (Transformatie).
 • Door samen de transformatie aan te gaan wordt de inzet en de commitment hoger.
 • Er kunnen hechte vriendschappen ontstaan.

Als je naar het lezen zoiets hebt van dit past helemaal bij mij en je durft de uitdaging aan te gaan om samen met gelijkgestemden aan de slag te gaan. Dan wil ik je vragen om contact op te nemen door te klikken op de button hieronder.

1-1 coach Traject:

Ben jij een ondernemer en heb je het gevoel of het idee dat je vastloopt doormiddel van obstakels of stagnaties. Waardoor jij niet de beste versie van jezelf kunt zijn maar dat wel graag zou willen. Dat houdt in dat nog niet alles gaat zoals jij het voor ogen hebt en dat jij nog niet alles eruit hebt kunnen halen wat nodig is om dit alles te kunnen realiseren.
Maar ook niet goed weet hoe je dit zou kunnen bereiken. Met mijn high-end Traject: Word de beste versie van jezelf. Geef ik 1 op 1 coaching op hoogwaardig niveau. Tijdens deze High-end Traject zal ik 12 maanden volledig met je samenwerken zodat we samen kunnen achterhalen waardoor je vastloopt en waar je obstakels of stagnaties zich bevinden.
Dit traject zal zowel online als fysiek gaan plaatsvinden. Door samen diep in je hart te gaan kijken en te gaan voelen en te gaan ervaren waarom je vastloopt doormiddel van obstakels of stagnaties komen je tot nieuwe inzichten. En met de inzichten die je krijgt kunnen we samen de transformatie aangaan.

Voordelen 1 op 1 Coaching

 • Persoonlijke aandacht van 12 maanden
 • Grote stappen kunnen zetten
 • Flexibele begeleiding afgestemd op jouw agenda
 • Op maat traject helemaal afgestemd op jouw unieke wensen en dromen.

Wil jij eindelijk voor jezelf gaan kiezen? Gaan doen waar je hart zo naar verlangt? Durf jij je hart open te stellen en met de inzichten die je krijgt aan de slag gaan?  Zodat je meer uit jezelf naar boven kunt halen. Daarmee bedoel ik dat alles wat je in je hebt kan gebruiken zodat je een betere versie van jezelf kunt worden. Om dit alles te kunnen realiseren gaan we eerst aan de slag met zelfliefde. Daarnaast staat het openstellen van je hart, bewustwording en mindset centraal. We gaan samen kijken waar je nu staat en waar je graag naar toe wilt. Alles wat daarbij komt kijken pakken we aan net als de levensgebieden die voor jou van toepassing zijn. Ben je enthousiast na het lezen van dit stukje en wil je graag de beste versie van jezelf worden? Klik dan op de link hieronder.