Gehoord gezien & begrepen

Lees hieronder het persoonlijke verhaal van Bianca.

In mijn leven heb ik zelf heel wat obstakels en stagnaties ondergaan. 

Zoals het overlijden van mijn vader op 7-jarige leeftijd waar ik jarenlang last van heb gehad doordat ik mijn emoties en gevoelens op zij had gezet wat op langere termijn problemen gaf. En kampte ik met een Burn-out door factoren van buitenaf. Daarnaast kreeg ik last van zware handeczeem omdat ik meerdere malen over mijn eigen grenzen heen ben gegaan omdat ik er voor andere wilde zijn. Doordat ik mijzelf ben gaan ontwikkelen, opleidingen ben gaan volgen, bewuster ben geworden waar mijn obstakel/ stagnaties vandaan kwamen. Bewuster ben geworden van mijn eigen doen en laten. Heelveel inzichten daardoor heb gekregen waarmee ik aan de slag ben gegaan. Dit alles heeft voor zoveel impact gezorgd in mijn leven. Nu heb ik van mijn passie en liefde mijn werk gemaakt en ben ik een meerwaarde voor andere die vastlopen of stagnaties ervaren in hun dagelijks leven doormiddel van mijn levenslessen, levenservaringen, mijn kennis, opleidingen en technieken.

Dit ben ik

Ik ben de vrouw achter Coaching by Bianca Camron. De mensen die mij kennen zien mij als een goed gehumeurd, spontaan, positief, enthousiast, energiek, sociaal, gedreven, leergierig, liefdevol, ruimdenkend, spiritueel en oplossingsgericht persoon. Al vanaf dat ik een klein meisje was hielp ik andere en wilde ik er voor andere zijn door ze een luisterend oor te bieden en ze te helpen met hun problemen. Dit is hetgeen waar altijd mijn passie en liefde heeft gezeten. Na mate ik ouder werd kwamen er steeds meer vrienden, kennissen en collega’s die door mij geholpen wilde worden omdat ik altijd voor ze klaar stond en een luisterend oor bood en ze hielp met hun problemen.

Gehoord

Gezien

Begrepen

Hoe ik jou kan helpen naar een mooi en voldaan leven.

Ik ben Bewustwordingscoach en NLP-coach. Ik help graag mensen die vastlopen in hun dagelijks leven. Daarmee bedoel ik mensen die situaties of gebeurtenissen hebben ondergaan waardoor ze stagneren of obstakels ervaren in hun dagelijks leven. Het gevoel hebben dat ze niet zichzelf kunnen zijn en dat ze niet verder kunnen komen met hetgeen ze willen bereiken in hun leven. Steeds opnieuw blijven hangen in een visuele cirkel wat ze ook proberen. Ze veel in hun hoofd blijven zitten wat ontzettend veel energie kost. Maar er ook voor zorgt dat de negatieve gedachtes de overhand kunnen nemen en ze daardoor sneller vermoeid zijn en de dagen lang duren. Maar ook dat ze zichzelf vaak niet gehoord, gezien en begrepen voelen door anderen. Ze zichzelf steeds vaker gaan afzonderen, zich alleen voelen maar ook het idee hebben dat ze de situatie waarin ze zitten alleen aan moeten gaan.

Voor deze mensen wil ik er zijn, ze een duwtje in de rug geven, ze bewuster laten worden van hun eigen doen en laten.

Kom vandaag nog in actie.

Bekijk hieronder hoe ik je gratis snel en effectief kan helpen. Dit is een fijne manier om te bepalen of ik als mentor bij je pas.

Gratis online training

Zet vandaag nog de eerste stappen naar een onbezorgd en vrij leven.

Kennismaking

Ontdek of we een match zijn in een kennismakingsgesprek.